2022-2023 Arapça Hazırlık Sınıfı 1. Yeterlilik Sınavı

06 Eylül 2022 Salı

Arapça Hazırlık Sınıfı 1. Yeterlilik Sınavı

1. Arapça Hazırlık Sınıfı 1. Yeterlilik Sınavı, Üniversitemiz 2022-2023 akademik takviminde belirtildiği üzere aşağıdaki tarih, saat ve yerde yapılacaktır:

Tarih: 19.09.2022
Saat: 14:00
Yer: İlahiyat Fakültesi C Blok-ZO3 Nolu Salon

2. Yeterlilik sınavına; Fakültemizde okutulmakta olan Arapça Hazırlık sınıfına yeni kayıt yaptıran öğrenciler, önceki yıllarda Arapça hazırlık eğitiminden başarısız olup yeniden sınava girme hakkı olan öğrenciler girebilir.

3. Sınava gelecek öğrencilerimizin yanlarında; kalem, silgi ve resmi kimliklerini bulundurmaları zorunludur.

4. Başarılı olabilmek için 100 tam puan üzerinden 60 almak gerekir.

5. Sınava gelecek öğrencilerimizin sınav tarihinden önce, sınava gireceklerini belirten "1. yeterlilik sınavına girmek istiyorum / ad-soyad/öğrenci numarası" bilgilerini ogrenci.ilahiyat@erdogan.edu.tr adresine mail ile göndermeleri önem arz etmektedir.