Tek Ders Sınavı Bilgilendirme

08 Temmuz 2020 Çarşamba

TEK DERS SINAVI
2020 Bahar döneminin bütünleme sınav notları açıklandıktan sonra 1 dersi kalmış öğrenciler TEK DERS sınavına girebilirler.
1- TEK DERS sınavına Güz ya da Bahar dönemi fark etmeksizin mezun olmak için sadece 1 dersi kalmış öğrenciler girebilir.
2- Tek ders sınav hakkını kullanmak isteyen öğrenciler:
a) “kurumsal e-posta” adresleriyle (@erdogan.edu.tr uzantılı)
b) Tek Ders sınavına girmek istediklerini
c) Öğrenci Numaralarını
d) İlgili dersin kodunu
e) İlgili dersin adını
f) 23 Temmuz 2020 Perşembe mesai bitimine kadar
g) Öğrenci işleri birimimizden
mustafa.yilmaz@erdogan.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.
3- Öğrencilerin fakülteye gelerek ya da belgegeçer ile imzalı dilekçe vermelerine gerek görülmeyecektir.
4-Tek Ders sınavları için Classroomda sınıf açılacak; ilgili öğrenciler sınav öncesinde ilgili sınıfa davet edilecekler ve kurumsal e-posta adresleriyle sınav hakkında ayrıca bilgilendirileceklerdir.
5- Bu sınavda başarılı olmak için 50 almak yeterlidir.
6- Aynı ders farklı öğretim elemanlarının verdiği derslerde ortak sınav yapılacaktır.
7- Tek Ders sınavları uzaktan çevrimiçi yöntemle 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat 14.00’te yapılacaktır.
8- Tek Ders sınavına girme talebinde bulunmayan öğrencilere sınav yapılAmayacaktır.