Hafızlıklarını Tamamladılar

21 Mayıs 2018 Pazartesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesini okuyan öğrencilerimiz beş yıllık eğitim-öğretim sürecinde derslerini başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışırken istedikleri takdirde hafızlık eğitimi de almaktadırlar. Bu yıl ilk defa neticesini aldığımız sekiz öğrencimiz zoru başararak iki-üç yıllık sürelerde sözlerin en güzeli olan Allah’ın kelâmını ezberleyip gönüllerine taşıdılar. Bu özverili davranışın bir nişânesi olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı ve Hamdi Safi Bey’in destekleriyle hıfzını tamamlayan öğrencilerimiz aileleriyle birlikte bir haftalık Umre seyahati ile ödüllendirildi. Hafızlıklarını bitiren ve diğer öğrencilere de örnek olması gereken Ayşegül ADANUR, Emine KUYUMCU, Fatma Nur KESKİN, Kübra AYDOĞAN, Merve ÇAKIROĞLU, Sena AYIK, Şeyma BIYIK ve Zeynep KÖKTAŞ’ı, onları yetiştiren Hocaları Huriye TARLACI’yı ve onlardan desteklerini esirgemeyen ailelerini tebrik ediyoruz.