DERS KAYITLARI ve MERAK EDİLENLER?

16 Eylül 2020 Çarşamba

DERS KAYITLARI ve MERAK EDİLENLER?
12 Ekim 2020'de başlayacak Güz dönemi dersleri için Hazırlık öğrencileri dâhil yarıyıl harcı ödemeleri 28 Eylül -2 Ekim tarihleri arasında;.
Ders kayıtları 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır.
Hazırlık sınıfı öğrencilerinin ders kayıtları sistem tarafından gerçekleştirilecektir.
Ek bir kayıt yapmalarına gerek yoktur.
Hazırlık muafiyet sınavına girip (isteğe bağlı) başarılı olanlar ise fakültemiz öğrenci işlerine 12 Ekim 2020 günü sınav sonrası dilekçeyle müracaat ederek (online ya da sınavdan hemen sonra bizzat) ders kayıtlarının ÖİDB (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) tarafından yapılmasını sağlayacaklardır.
Ders ekleme-çıkarma işlemleri diğer yıllardan farklı olarak dersler başlamadan önceki hafta 05-07 Ekim tarihlerinde yapılacaktır. (online yapılış detayları ve nasıl yapılacağı ilerde açıklanacaktır).
Geçerli Mazeretli Derse Kayıtlar 12-16 Ekim tarihlerinde yapılacaktır.
Ders kayıtları ve dersler sürecinde öğrencilerin merak ettikleri hususlar fakültemiz duyuru platformlarında ve danışmanları tarafından cevaplanacaktır.
Karışıklıkları önlemek adına öğrenciler, öğretim üyeleriyle ve fakülteyle iletişimlerinde sadece kurumsal mail adreslerini kullanacaklardır.
Sosyal medya ve türevlerinden (telefon, mesaj, instagram-facebook-twitter-whatsapp- Bip vb.) gelen talepler cevaplanmayacaktır.
Öğrencilerimizi yönlendirdiğimiz, sınıf telsilcisi bulundurduğumuz whatsapp grubu uygulamamız yoktur.
Sistemde kayıtlı sınıf danışmanları ise mezun olana kadar öğrencilerin temel sorunlarıyla ilgilenecek ve yönetmeliğe göre yönlendirme yapacak ilk kişilerdir.
Tüm bildirimlerimiz ve duyurularımız classroom duyuru platformlarından, fakültemiz web sitesinden yapılacak olup, sosyal medya paylaşımları @rteilahiyat instagram hesabından gerçekleştirilecektir.
Merak edilen hususlarla ilgili olarak bu başlık altında sorularınızı sorabilirsiniz. Fakültemiz kurumsal hesabı ve dekan yardımcıları size bu hususta gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardır.

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ALINMASI HAKKINDA BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ