Bir Öğrencimiz Daha Hafız Oldu

07 Ekim 2019 Pazartesi

Fakültemiz 4. Sınıf öğrencilerinden Esra SAKA hafızlığını bitirdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ öğrencimizi başarısından dolayı tebrik etti.
Rize Müftülüğü ve RTEÜ İlahiyat Fakültesi işbirliği ile oluşan hafızlık çalışmalarında bu gün itibarıyla 16 öğrenci ile devam etmektedir. Hafızlık çalışmasını devam ettiren hocamız Kur’an Kursu öğreticisi Vildan KALKAVAN  bu projenin her geçen gün daha da artarak geliştiğini söyledi.
Öğrenciler ile yapılan kaynaşma kahvaltısında Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ın yanısıra Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman MOLLAİBRAHİMOĞLU,  Öğretim Görevlisi Vehbi CANSIZ, Öğretim Görevlisi İmran ÇELİK ve İl Müftü Yardımcısı Tuğba KİŞMİR  de işlik etmiştir.Hafızlığını tamamlayan öğrencimize takdir belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN vermiştir.