AKADEMİK DANIŞMANLAR LİSTESİ ve İLETİŞİM ADRESLERİ

24 Eylül 2020 Perşembe

AKADEMİK DANIŞMANLAR LİSTESİ ve İLETİŞİM ADRESLERİ
Fakültemizin 1. 2. 3. ve 4. sınıfların danışmanları şubelere göre ekteki listedeki gibi güncellenmiştir. Bununla birlikte
1- Öğrenci Bilgi Sistemindeki danışman hocanız yüz yüze eğitimdeki şubenize göre farklılık arz edebilir.
2- Şubenize göre değil sistemde (REBİS) kayıtlı danışman hocanızla iletişim sağlayınız.
3- Hazırlık öğrencilerinin danışmanları REBİS Öğrenci Bilgi Sisteminde gözükmez. Listede belirtilen danışmanlar uzaktan eğitimdeki şubelendirmeye göredir. Öğrenciler 1.sınıfa geçtiklerinde kendilerine 4 yıl boyunca danışmanlık edecek asıl danışmanları atanacaktır.
4- Uzatmalı öğrencilerinin danışmanları öğrenciler mezun olana kadar danışmanlık görevini devam ettirir.
5- Fakülteden ayrılmış öğretim elemanlarının danışmanlıkları en kısa sürede ilgili son sınıf şubesindeki başka bir öğretim üyesine aktarılır.
6- Öğrencilerin akademik danışmanlarını ilgilendiren ve onların çözebileceği konuların öncelikli olarak kendilerine iletilmesi bu konuda dekanlık, öğrenci işleri hatta rektörlük birimlerinin meşgul edilmemesi gerekir.
7- RTEÜ Akademik Danışmanlık Yönergesi ile bu konudaki görev ve sorumlulukları incelemek için ekteki bağlantıya tıklayabilirsiniz.